Ωράριο Λειτουργίας

Το πάρκο αρπακτικών πτηνών την περίοδο από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 18:00 ως τις 23:00.
Το πέταγμα των πουλιών θα γίνεται Σάββατο και Σαββατοκύριακο στις 19:30
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 10 επισκέπτες και κανένα μέλος

Facebook

facebook 180

Καλωσήλθατε στο εκτροφείο!

07-05-07 1608Είμαι ο Κώστας Ελευθεριάδης και σας υποδέχομαι σε έναν μοναδικό χώρο: Το Πάρκο Αρπακτικών Ημερόβιων και Νυκτόβιων Πτηνών!

Το Πάρκο βρίσκεται στην Αγορά Δράμας σ' ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.  Με σεβασμό στους επισκέπτες, το χώρο και τα φιλοξενούμενα πτηνά, με σωστή διαμόρφωση, συντήρηση και επίβλεψη, με πρόβλεψη και ενδιαφέρον για την προσβασιμότητα και την εξυπηρέτηση, δημιουργήσαμε χώρους κατάλληλους για θέαση και επίσκεψη.

Για όσους, όμως, το ενδιαφέρον δεν σταματά στην απλή θέαση αυτών των πτηνών αλλά διακατέχονται από το μεράκι και τηνλαχτάρα να αποκτήσουν κάποτε ένα από αυτά (με νόμιμο τρόπο και με πιστοποιητικό προέλευσης από το δασαρχείο Βορείου Ελλάδος) εκπαιδευμένο ή μη  αλλά και με δυνατότητα εκπαίδευσης και των ιδίων, μπορούν να επισκεφτούν το χώρο του Εκτροφείου Αρπακτικών Πτηνών στα Κύρια Δράμας σε μια ιδιόκτητη έκταση 10 στρεμμάτων.